Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Miksi Warmup?

WarmUp -valmennuskursseilla on prepattu liikuntatieteellisen hakijoita vuodesta 2014 lähtien. Mitä me teemme ja keitä me olemme?

Tässä muutama painava syy valita meidät!

1. Tulokset

Pääsykokeiden läpäisyprosenttien perusteella etenkin lajikurssi on ollut todella onnistunut. Viime kesän kurssilaisista 60 % sai opiskelupaikan. Ja vuotta aiemmin sisäänpääsi 62 % kurssilaisista. Eli lähes kaksi kolmasosaa aiempien vuosien valmennettavista opiskelee tällä hetkellä Liikunnalla! Lisäksi jokainen kurssilainen suosittelee WarmUp-valmennuskurssia.

Vuonna 2018 liikuntabiologian opintoihin oli 549 hakijaa, joista 30 pääsi sisään (5,5 %). Liikunnan yhteiskuntatieteisiin haki 453 henkilöä, joista opiskelemaan pääsi 14 (3%). Liikuntapedagogiikan opintoihin hakijoita oli puolestaan 1180, joista 58 pääsi sisään (4,9%).

WarmUpin valmennuskursseille osallistuneilla hakijoilla oli siis 11-21 -kertainen todennäköisyys päästä opiskelemaan Liikunnalle!

Liikunnan valmennuskurssilaiset kampuksella

3. Monipuolisuus

Yksi tärkeimmistä WarmUp:n teeseistä on monipuolisuus. Valmennuskurssi ei rajoitu ainoastaan lähijaksoihin, sillä esimerkiksi kaikkia kurssilaisia koskettavat verkkovalmennus ja monipuoliset ennakkomateriaalit tukevat omatoimista treenaamista heti ilmoittautumisen jälkeen! 

"Kurssin parasta antia olivat erilaiset opetusmenetelmät. Aineistossa oli niin paljon ulkoa opeteltavaa, että oli kiva saada eri keinoja."

Teemuvälittää.JPG

5. KURSSISISÄLLÖT

Kurssien tulokset puhuvat puolestaan, meillä tehdään oikeita asioita. Ensimmäisen vaiheen kurssi on viikonlopun mittainen tehokas rutistus, joka antaa puolessa välissä luku-urakkaa juuri oikean määrän tietoa ja työkaluja loppuajan opiskeluun.

Lajikurssilla harjoitellaan taitoja tehokkaasti aamusta iltaan. Jokainen kurssilainen saa harjoittelustaan palautetta ja vinkkejä, ja yhdessä opettajien kanssa taitoja kehitetään videokuvausta apuna käyttäen. Meillä ei lajeja vain testata - meillä harjoitellaan ja opitaan!

WarmUp valmennuskurssi liikuntatieteelliseen
 

2. Kokemus

Kursseillemme on osallistunut satoja opiskelupaikan tavoittelijoita. Olemme vuosien saatossa nähneet, mitkä asiat ovat pääsykokeissa haastavimpia ja mihin valmistautumisessa kannattaa keskittyä. Valmentajamme ovat liikuntatieteellisestä valmistuneita tai yhä siellä opiskelevia, jotka ovat itsekin läpäisseet samaiset pääsykokeet.

 "Parasta kurssilla oli, että jokaiseen aihealueeseen oli siihen parhaiten perehtynyt opettaja."

Warmup valmennuskurssin lajiosio

4. Välittäminen

Pyrimme huomioimaan jokaisen kurssilaisen tarpeet niin hyvin kuin mahdollista. Tämä näkyy esimerkiksi pienissä asioissa, kuten kurssihintaan sisältyvissä lounaissa sekä välipaloissa. Olemme kurssilaisten käytettävissä jo ennen kurssia sekä myös sen jälkeen. Kurssin omassa Facebook-ryhmässä on mahdollista tiedustella kurssiin tai kokeisiin liittyviä askarruttavia asioita sekä saada vertaistukea muilta kurssilaisilta.

Haluamme ennen kaikkea tarjota juuri sinulle parhaat eväät kohti liikunnan opintoja!

"Parasta kurssilla oli palvelu, ystävällisyys: tuli tervetullut olo, lämminhenkisyys sekä mukavat ja kannustavat opettajat" 

 

6. ET MAKSA TURHASTA

Sinun ei tarvitse maksaa lajikurssista, jos et pääse jatkoon ensimmäisestä vaiheesta. Lajikurssi pidetään vasta, kun ensimmäisen vaiheen tulokset ovat tulleet, joten voit peruuttaa osallistumisen, jos käy niin, että matkasi katkeaa jo ekaan vaiheeseen.

Verkkovalmennuspaketin saat käyttöösi varausmaksun maksamalla ja verkkovalmennuksesta saat vinkkejä sekä ensimmäiseen että toiseen vaiheeseen. Ja laatutakuulla saat seuraavan vuoden kurssin puoleen hintaan, jos emme onnistu valmentamaan sinua sisään Liikunnalle!


WarmUp-kurssien takana


WarmUp valmennuskurssin valmentaja Teemu Kenkkilä

Teemu Kenkkilä
Liikuntatieteiden kandidaatti


Teemu:
040 846 3505

Jani:
040 549 4945

Sähköposti:
maili@warmupvalmennuskurssi.fi

Warmup valmennuskurssi Jani Laaksonen

Jani Laaksonen
Liikuntatieteiden kandidaatti