Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Pääsykokeet liikuntatieteelliseen

 

Mitä kaikkea liikuntatieteellisen pääsykokeisiin kuuluu? Mitä pääsykokeissa tulisi osata ja miten niihin voi parhaiten valmistautua? Eli mitkä tekijät erottavat jyvät akanoista?

Haluaisit opiskella tulevaisuudessa liikuntatieteitä ja olet varma, että ala on kuin tehty sinua varten. Olet kuitenkin hieman epävarma mahdollisuuksistasi suoriutua menestyksekkäästi pääsykokeista. Ei hätää.

Me olemme olemassa sinua varten. Me tiedämme mitä liikunnalle sisäänpääseminen vaatii. Meillä on vuosien kokemus liikunnan pääsykokeista, lajeista, opetustuokiosta, haastatteluista ja pääsykokeisiin valmistautumisesta. WarmUp:n koutsit opiskelevat liikunnalla ja heistä jokainen päässyt sisään pääsykokeiden avulla. Me siis todella tiedämme, mitä liikunnalle sisäänpääseminen vaatii. Annamme kurssilaisillemme kaiken mahdollisen tiedon, jotta juuri heillä olisi parhaat mahdolliset eväät pääsykokeista selviytymiseksi.

Valmennuskurssi liikuntatieteellisen pääsykokeisiin

Yleistä tietoa liikuntatieteellisen pääsykokeista

Liikuntatieteellisen pääsykokeet ovat kaksivaiheiset. Ensimmäinen vaihe koostuu kirjallisesta kokeesta, joka järjestetään huhtikuun 29.4.2019 Jyväskylässä, Oulussa, Espoossa sekä Turussa. Ensimmäisen vaiheen kirjallinen koe on sama liikuntapedagogiikkaa, liikuntabiologiaa sekä liikunnan yhteiskuntatieteitä opiskelemaan hakeville. Aineisto kirjalliseen kokeeseen julkaistaan 1.4.2019. Kirjallisessa kokeessa parhaiten pärjänneet kutsutaan pääsykokeiden toiseen vaiheeseen, joka järjestetään Jyväskylässä.

Liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian hakijoille toisen vaiheen pääsykoe järjestetään 11.-12.6.2019. Pedagogiikan ja biologian hakijoiden pääsykokeisiin sisältyy kirjallinen aineistokoe, liikuntatestit sekä opetustuokio. Liikuntabiologian hakijoilla pääsykokeeseen kuuluu lisäksi haastattelu. Liikunnan yhteiskuntatieteiden hakijoilla toisen vaiheen pääsykokeet järjestetään 10.6.2019. Yhteiskuntatieteiden hakijoiden toiseen vaiheeseen kuuluu kirjallinen soveltuvuuskoe sekä yksilöhaastattelut.

Anna itsellesi parhaat edellytykset menestyä pääsykokeissa ja ilmoittaudu mukaan valmennuskursseillemme!

Lisää tietoa ja pääsykokeiden tarkemmat aikataulut löydät opintopolusta: Liikuntapedagogiikka ja liikuntabiologia ja liikunnan yhteiskuntatieteet

pääsykokeisiin valmistautuminen

Milloin pääsykokeisiin valmistautuminen tulisi aloittaa?

Tähän on vain yksi oikea vastaus. Heti!

Vaikka ensimmäisen vaiheen aineisto julkaistaan vasta huhtikuussa, sinulla on koko talvi ja alkukevät aikaa valmistautua toisen vaiheen kokeeseen. Liikuntakokeissa voidaan testata käytännössä mitä vain, vaihtoehtoja on älyttömästi, pelkästään vapaan hiihdon tyylejä on kolme, voltti voidaan tehdä kerässä, taitossa, suorana tai vaikka kierteellä.

Aiempien vuosien kokeiden sisältöjen osaamisesta on varmasti hyötyä ja lisäksi auttaa, jos tunnet liikunnalla opiskelevia ihmisiä, joilta voit kysyä lisätietoja. Mutta ei hätää, me olemme olemassa sinua varten, ja Warm Up -valmennuskurssi on täynnä liikunnalla opiskelevia liikunta-alan ammattilaisia ja valmistuvia liikunnanopettajia. Me tiedämme mitä pääsykokeessa voi tulla vastaan ja me osaamme opettaa sinulle erilaisia taitoja ja temppuja. Verkkomateriaalin ja ryhmän tuen avulla voit aloittaa harjoittelun vaikka jo tänään!

WarmUp valmennuskurssi: kirjallinen kurssi

Miten valmistaudun tehokkaasti pääsykokeisiin?

 1. Tee päätös. Valmistautuminen alkaa päätöksenteosta ja tavoitteen asettamisesta. Minä pääsen sisään liikunnalle ensi kesänä! Kirjoita tavoite paperille ja liimaa se vaikka sängyn päätyyn, paikkaan, josta näet sen joka päivä.

 2. Harjoittele! Käytä huhtikuu tehokkaaseen lukemiseen ja kirjallisen aineiston kahlaamiseen. Ennen kirjallisen aineistoa julkaisua on parasta aikaa harjoitella liikuntataitoja ja ehkä jopa valmistautua henkisesti opetustuokioon. Toukokuussa on taas aika tiristää viimeiset tipat hikeä liikuntataitojen harjoittelussa ennen kesäkuun pääsykokeita.

  • Joulu-maaliskuu: Liikuntataitojen harjoittelu monipuolisesti eri ympäristöissä + liikunta-alan kirjallisuuteen tutustuminen, esim. kuormitusfysiologian tai liikuntapedagogiigan perusteiden osalta. Helmikuussa intensiivikurssi Jyväskylässä!

  • Huhtikuu: Armontonta lukemista, harjoituskokeiden tekemistä, muistilappujen täyttämistä, kirjallisen kokeem valmennuskurssille osallistuminen + liikuntataitojen ylläpitämistä lukemisen tauottamiseksi.

  • Toukokuu: Luku-urakka on takana, nyt tehdään voittajia! Päivittäistä, monipuolista harjoittelua, mielellään ohjatusti. Muista, että virheellisistä tekniikoista poisoppiminen on uuden oppimista vaikeampaa, älä siis harjoittele vääriä tekniikoita vaan ota selvää oikeista suorituksista! Intensiivikurssi Jyväskylässä!

  • Kesäkuu: Viimeiset puristukset, lajikurssi Jyväskylässä, viimeinen mahdollisuus saada keväästä ja hakuprosessista kaikki irti.

  • Syyskuu: Opinnot alkaa!

Tärkeät päivämäärät

Ensimmäinen vaihe:

Pääsykoeaineisto julkaistaan 1.4.2019

Kirjallinen koe 29.4.2019

Toinen vaihe:

Liikunnan yhteiskuntatieteet 10.6.2019

Liikuntapedagogiikka ja liikuntabiologia 11.-12.6.2019

Jos kaipaat sparrausta pääsykoeaineiston ja pääsykoetilanteen harjoitteluun, kannattaa tutustua valmennuskurssitarjontaamme. Kirjallisen vaiheen valmennuskurssit järjestetään Helsingissä ja Jyväskylässä.

Valmennuskurssi liikuntatieteellisen pääsykokeisiin

Lisää kullanarvoista tietoa pääsykokeista tulossa.

Verkkomateriaalit, videot ja aiempien vuosien sisältö saatavilla verkkovalmennuksessa jo nyt!