Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kurssivalikoima

 
lajikurssi_intensiivikurssina.jpg
 
kirjallinen_kurssi.jpg

KOKO VALMENNUSKURSSIPAKETTI

Valmennuskurssipakettiin kuuluu verkkovalmennus, ensimmäisen vaiheen kurssi sekä toisen vaiheen lajikurssi. Viime vuoden ensimmäisen vaiheen kurssilaisista pääsi jatkoon 55 % ja lajikurssin sisäänpääsyprosentti oli vieläkin kovempi - 60 %!!

Lisää tietoa kursseista löydät tältä sivulta vähän alempaa.

SUPERTARJOUS: Valmennuskurssipaketti on käsittämättömän halpa 19.9.2019 asti - kokonaishinta on vain 750€! Ja siihen hintaan sisältyy LAATUTAKUU, eli saat saman kurssin ensi vuonna puoleen hintaan, jos et saavuta tavoitteitasi.

 

ENSIMMÄISEN VAIHEEN kurssi

Liikuntapedagogiikan, liikuntabiologian sekä liikunnan yhteiskuntatiedeiden yhteiseen kirjalliseen kokeeseen valmentava kurssi järjestetään pääsykoeaineistojen ilmestyttyä, 10.-12.4.2020 Helsingissä ja Jyväskylässä.

Kurssin lähijaksolla käydään pääsykoeaineisto perusteellisesti läpi, harjoitellaan pääsykoetilannetta ja esitellään erilaisia opiskelumetodeja. Verkkomateriaalit mahdollistavat kokeeseen valmistautumisen jo ennen kurssin alkua. Opettajina toimivat liikuntatieteellisessä opiskelevat tai jo valmistuneet asiantuntijat.

Viime vuoden kurssilaisista 55% pääsi toiseen vaiheeseen!

Kurssilla on laatutakuu!

TARJOUS! Kurssin hinta 31.1.2020 asti 390€! Sen jälkeen normaalihinta on 490 €. Hintaan sisältyy kirjallisen vaiheen verkkovalmennuspaketti.


 
lajikurssi.jpg

TOISEN VAIHEEN LAJIKURSSI

NELJÄ PÄIVÄÄ OPETUSTA, HARJOITTELUA, HIOMISTA JA KEHITTYMISTÄ! Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi! 100% kurssilaisista suosittelee tämän lajikurssin hankkimista.

Liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian pääsykokeen toisen vaiheen nelipäiväinen kurssi järjestetään kesäkuun alussa Jyväskylässä.

Kurssin aikana pääset hiomaan taitojasi ja oppimaan viime hetken niksejä pienissä opetusryhmissä. Kurssin vetäjät ja opettajat ovat itsekin opiskelleet Liikunnalla, joten he tietävät mitä sisään pääseminen vaatii ja miten voit saavuttaa tavoitteesi. Kurssin simuloidaan pääsykoetilanne, joten saat arvokasta kokemusta siitä, miltä pääsykoetilanne tuntuu.

Vuonna 2019 sisään Liikunnalle kurssilaisista pääsi 60% ja vuonna 2018 62%! Jos haluat keväällä kuulua tähän joukkoon, varaa paikkasi NYT!

Kurssilla on laatutakuu!

SUPERTARJOUS! Kurssin hinta yhdessä ensimmäisen vaiheen kurssin kanssa vain 750 €, voimassa 19.9.2019 asti! Normaalihinta 1.2.2020 alkaen 690 €, yhdessä kirjallisen kurssin kanssa 1090 €. Hintaan sisältyy verkkovalmennuspaketti.

Huomioi tämä: Jos et pääse jatkoon ensimmäisestä vaiheesta, voit perua kurssin ja saat varausmaksua/verkkovalmennuspakettia lukuunottamatta rahasi takaisin! Et siis joudu maksamaan turhasta, jos matkasi katkeaa ekaan vaiheeseen.

 
verkkovalmennus.jpg

VERKKOVALMENNUS

Liikuntapedagogiikan, liikuntabiologian sekä liikunnan yhteiskuntatieteiden yhteiseen kirjalliseen kokeeseen sekä lajikokeeseen valmentava verkkovalmennus mahdollistaa omatoimisen valmistautumisen pääsykokeisiin.

Verkkovalmennukseen osallistujat ovat oikeutettuja sekä kirjallisen että lajiosion materiaaleihin. Mitä osiot pitävät sisällään? Kirjalliseen kokeeseen valmentava osio sisältää harjoituspääsykokeita ja kysymyksiä sekä vinkkejä opiskelumetodeihin ja pääsykoeaineiston opetteluun. . 

Lajikokeeseen valmentava osio sisältää video-ohjeita  omatoimiseen harjoitteluun kaikista viime vuosina pääsykokeissa testatuista lajiympäristöistä. Videoiden tukena suoritustekniikoista löytyvät kirjalliset ohjeet sekä esimerkkiharjoitteita eri lähtötason omaaville. 

Verkkovalmennuksen hinta 190 €.

 

HUOM! Koska haluamme olla reiluja ja kurssilaisten tyytyväisyys on meille tärkeää, ei kursseille osallistuminen ole sitovaa. Jos esimerkiksi käy niin, että ilmoittaudut kurssille, etkä syystä tai toisesta pysty sille osallistumaan, ei hätää! Perimme kuitenkin ilmoittautumisen yhteydessä aina varausmaksun 190€, jota emme valitettavasti tarjolla olevien verkkomateriaalien vuoksi pysty enää palauttamaan.