Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Valmennuskurssit

 
kirjallinen_kurssi.jpg

Kirjallinen kurssi

Liikuntapedagogiikan, liikuntabiologian sekä liikunnan yhteiskuntatiedeiden yhteiseen kirjalliseen kokeeseen valmentava kurssi järjestetään pääsykoeaineistojen ilmestyttyä, 12.-14.4. Helsingissä Allianssi-talossa ja Jyväskylässä Voimala Business Parkissa.

Kurssin lähijaksolla käydään pääsykoeaineisto perusteellisesti läpi, harjoitellaan pääsykoetilannetta ja esitellään erilaisia opiskelumetodeja. Verkkomateriaalit mahdollistavat kokeeseen valmistautumisen jo ennen kurssin alkua. Opettajina toimivat liikuntatieteellisessä opiskelevat tai jo valmistuneet asiantuntijat.

Kurssilla on laatutakuu!

Kurssin hinta 390 €. Hintaan sisältyy kirjallisen vaiheen verkkovalmennuspaketti.

 
lajikurssi.jpg

TOISEN VAIHEEN LAJIKURSSI

Liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian pääsykokeen toisen vaiheen valmentava kurssi järjestetään 2.-5.6.2019 Jyväskylässä.

Kurssin aikana pääset hiomaan taitojasi ja oppimaan viime hetken niksejä pienissä opetusryhmissä. Kurssin vetäjät ja opettajat ovat itsekin opiskelleet Liikunnalla, joten he tietävät mitä sisään pääseminen vaatii ja miten voit saavuttaa tavoitteesi. Kurssin simuloidaan pääsykoetilanne, joten saat arvokasta kokemusta siitä, miltä pääsykoetilanne tuntuu.

Viime vuonna sisään Liikunnalle kurssilaisista pääsi 62%! Jos haluat keväällä kuulua tähän joukkoon, varaa paikkasi NYT!

Kurssilla on laatutakuu!

Kurssin hinta 590 €, yhdessä kirjallisen kurssin kanssa 890 €. Hintaan sisältyy verkkovalmennuspaketti.

 
lajikurssi_intensiivikurssina.jpg
 
verkkovalmennus.jpg

toisen vaiheen INTENSIIVIKurssi

Liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian toisen vaiheen valmennuskurssi pidetään ensimmäistä kertaa nyt myös kahtena erillisenä tiiviinä kurssipäivänä. Intensiivikurssi on tarkoitettu erityisesti ulkopaikkakuntalaisille, joille neljän päivän lajikurssi ei sovi kalenteriin. 

Intensiivipäivät ovat tiiviitä ja pitkiä mutta todella opettavaisia. Intensiivikurssi noudattelee viime vuoden lajikurssin sisältöä mutta vain lyhyemmässä ajassa. Viime vuoden lajikurssilta sisään Liikunnalle pääsi 62% hakijoista! 

Kaksiosaisen kurssin ensimmäisenä päivänä ohjelmassa on palloilu, rytmiikka ja opetustuokio. Toisena päivänä käydään läpi uinti, perusliikunta, hiihto sekä telinevoimistelu. Intensiivikurssilla saat opetusta ja yksilöllistä palautetta pienissä ryhmissä sekä saat arvokasta kokemusta pääsykoetilanteesta.

Maaliskuun intensiivikurssi järjestetään 9.3. ja 15.3. ja toukokuun intensiivikurssi 12.5. ja 17.5. Jyväskylässä.

Kurssilla on laatutakuu!

Kurssin hinta 590 €, yhdessä kirjallisen kurssin kanssa 890 €. Hintaan sisältyy verkkovalmennuspaketti.

 

VERKKOVALMENNUS

Liikuntapedagogiikan, liikuntabiologian sekä liikunnan yhteiskuntatieteiden yhteiseen kirjalliseen kokeeseen sekä lajikokeeseen valmentava verkkovalmennus mahdollistaa omatoimisen valmistautumisen pääsykokeisiin.

Verkkovalmennukseen osallistujat ovat oikeutettuja sekä kirjallisen että lajiosion materiaaleihin. Mitä osiot pitävät sisällään? Kirjalliseen kokeeseen valmentava osio sisältää harjoituspääsykokeita ja kysymyksiä sekä vinkkejä opiskelumetodeihin ja pääsykoeaineiston opetteluun. . 

Lajikokeeseen valmentava osio sisältää video-ohjeita  omatoimiseen harjoitteluun kaikista viime vuosina pääsykokeissa testatuista lajiympäristöistä. Videoiden tukena suoritustekniikoista löytyvät kirjalliset ohjeet sekä esimerkkiharjoitteita eri lähtötason omaaville. 

Verkkovalmennuksen hinta 190 €.

 

HUOM! Koska haluamme olla reiluja ja kurssilaisten tyytyväisyys on meille tärkeää, ei kursseille osallistuminen ole sitovaa. Jos esimerkiksi käy niin, että ilmoittaudut kurssille, etkä syystä tai toisesta pysty sille osallistumaan, ei hätää! Perimme kuitenkin ilmoittautumisen yhteydessä aina varausmaksun 190€, jota emme valitettavasti tarjolla olevien verkkomateriaalien vuoksi pysty enää palauttamaan.