Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: ROOSA PELTO-ARVO

Olli-Pekka Nuuttila

Roosa on viidennen vuoden liikuntapedagogiikan opiskel...eipäs kun ei,  vaan tänä keväänä jo valmis liikuntatieteiden maisteri. Roosan tie liikuntatieteelliseen avautui heti ensimmäisellä yrittämällä ja nyt myös sinulla on hieno mahdollisuus päästä kuulemaan paljastukset sekä parhaat vinkit, miten voit itsekin onnistua!

Lajikurssilla Roosa toimii valmentajana uinnissa ja opetustuokiossa. Kokemusta on kertynyt opintojen lisäksi Roosan toimiessa Jyväskylän kaupungilla uimaopettajana ja tehdessä toiminimellä myös yksityisiä uintiopetuksia kaiken ikäisille. Omat taidot pysyvät parhaassa mahdollisessa terässä Liikunnan Lohien treeneissä. Kyllä, kuulit oikein - Liikunnalla pääsee monien muiden lajien lisäksi harrastamaan uintia omassa lajijaostossa.  

Viiden vuoden opinnot Liikunnalla ja monipuolinen työkokemus opetustyöstä ovat tuoneet varmuutta Roosan pedagogiseen osaamiseen - eli juuri siihen mitä tarvitset pääsykokeiden opetustuokiossa. Roosan mukaan hän ei olisi onnistunut omasta pääsykokeiden opetustuokio-osuudesta täysin pistein ilman saamiaan asiantuntevia vinkkejä.

Älä tuskaile yksin epätietoisuudessa - WarmUp:n valmennuskurssilta saat tarvittavan varmuuden pääsykokeisiin. Lue kuvan alta Roosan vinkit pääsykokeisiin.

 

 

Roosa.jpg

“Tärkeintä on uskoa omaan tekemiseen ja onnistumiseen. Tämä itseluottamus muodostuu päämäärätietoisen harjoittelun myötä. Todella olennaista on myös tietää, mitä pääsykokeissa mitataan ja arvioidaan. Tämän tiedon myötä osaat harjoitella oikeita asioita ja olet itsevarma pääsykokeisiin mennessäsi. Pääsykokeissa erot liikuntataidoissa hakijoiden välillä ovat loppujen lopuksi pieniä ja se luottamus omaan tekemiseen on ratkaisevassa asemassa.

Valmennuskurssilla saat yksilöllistä palautetta omista tekniikoista sekä vinkit siihen, mihin kannattaa erityisesti keskittyä. WarmUp-valmennuskurssin kaikki valmentajat ovat itse läpäisseet pääsykokeet, joten heidän tietonsa ja vinkkinsä ovat todella arvokkaita. Kurssin myötä saat sen itsevarmuuden, jolla hoidat itsesi sisään unelmien opiskelupaikkaan.”