Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: LEEVI VALTANEN

Olli-Pekka Nuuttila

“ Aaaand the 12 points goes to… “

Euroviisuista tuttu fraasi raikui pitkin liikuntatieteellisen tiedekunnan käytäviä keväällä 2014, kun pääsykokeiden palloiluosion direktoraatti pohti pisteitä Leevi Valtaselle. Tarpeeseen nämä pisteet tulivatkin, sillä ne muodostivat leijonanosan Leevi liikuntaosion pisteistä, jotka lopulta riittivät opiskelupaikan aukeamiseen. Tasaisella tahdilla opintojaan suorittanut Leevi on nykyisin jo 4. vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija, ja mukana valmennuskurssin yhtenä palloiluosion opettajana toista kertaa. Suuresta joukosta Leevin tunnistaa parhaiten harmaista collegehousuista ja ei-niin-huolitellusta hiustyylistä.

Leeviltä löytyy kokemusta useamman eri palloilulajin parista pelaajana, tärkeimpinä mainittakoon jalkapallo ja koripallo. Ajan myötä alkoi kuitenkin selvitä, ettei oma pelaajaura ottaisi tuulta siipiensä alle. Luonnollinen siirtymä olikin vaihtaa sivurajan toiselle puolelle valmentajan rooliin, ja sillä tiellä Leevi onkin nyt viihtynyt jo useamman vuoden ajan. Valmennuskokemuksen päälle lisättynä liikunnanopettajakoulutus onkin antanut Leeville hyvän kuvan siitä, mitä hakijalta vaaditaan pääsykokeissa sekä miten palloiluosioon kannattaa valmistautua.

Vinkit hakijalle: ”Valmistaudu huolella molempiin vaiheisiin. Harjoittele monipuolisesti tavalla, joka on itsellesi sopivin. Muista pyytää tai etsiä apua, aina kun siltä tuntuu. Hyvällä valmistautumisella takaat itsellesi pääsykoetilanteeseen sopivan rennon tunteen, jolloin onnistuminen on paljon todennäköisempää.”

Leevi.jpg