Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: ROOSA LOUHIMAA

Olli-Pekka Nuuttila

Roosa on viidettä vuotta liikuntapedagogiikkaa opiskeleva, pian valmistuva intohimoinen joukkuevoimisteluvalmentaja. Tarina hänen opiskelupaikkansa tiimoilta alkoi jo lukiosta hänen ryhdyttyään tosissaan haaveilemaan ammatista liikunta- ja opetusalalla. Pohdintojen jälkeen liikunnanopettajan työ alkoi kuulostaa siisteimmältä jutulta ikinä.

Opiskelupaikan jäädessä kuitenkin ensimmäisen haun jälkeen vielä odottamaan oikeaa hetkeä, tahtotila unelman saavuttamiseksi kasvoi entisestään. Välivuoden aikana laitettiinkin kaikki panokset peliin ja vuoden aikana Roosa suoritti niin kasvatustieteen perusopinnot kuin myös Personal Trainer -koulutuksen. Treenit vuoden ajan koostuivat monipuolisesti eri lajeista pääsykokeita silmällä pitäen, vaikka kilpaurheilutaustaa löytyi jo valmiiksi niin yleisurheilusta, hiihdosta, voimistelusta kuin jalkapallostakin.

Ensimmäisestä hausta sisuuntuneena pääsykokeiden molempiin osioihin laitettiin kaikki peliin. Suuressa osassa oli kaikki ystävät ja tutut, jotka auttoivat opiskelussa niin kirjallisen aineiston kuin myös eri lajien harjoittelun tiimoilta. Kova työ tuottikin tulosta ja opiskelupaikka Suomen siisteimmässä tiedekunnassa varmistui!

Opiskelujen ohella ammattitaitoa on karttunut myös 10 vuoden mittaisesta valmennuskokemuksesta sekä aktiivisesta seuratoiminnasta. Roosan tavoitteena on edelleen itsensä kehittäminen niin liikunnan- ja terveystiedon opettajana kuin valmentajanakin. Omia intohimoja ja unelmia kannattaa siis seurata luottaen itseensä sekä olla valmis tekemään töitä niiden eteen, samalla nauttien koko prosessista!

 

Roosa.jpg