Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: OTTO RAJA-AHO

Olli-Pekka Nuuttila

Otto on kolmannen vuoden liikuntabiologian opiskelija ja ollut useamman vuoden valmennuskurssilla perusliikunnan ja yleisurheilun valmentajana. Liikunnalle hän pääsi jo kuudennella hakukerrallaan ja sai apua WarmUp- valmennuskurssilta silloin, kun sitä eniten kaipasi ja suoriutui tämän ansiosta sisään.

Valmennustaustaa löytyy yleisurheilun puolelta riittävästi ja Otto onkin mukana nuorten maajoukkueen valmennusringissä. Vahvat juuret Etelä-Pohjanmaalla takaavat suoran palautteen ja rehdin meiningin. Harjoituksissa tullaan hyödyntämään paljon myös mukautuvaa oppimisympäristöä, jolla saadaan tutkitustikin parempia tuloksia niin uusien kuin jo hallussa olevien taitojen oppimisessa.

Opiskelun ohessa Otto koittaa saada nuoria Keski-Suomen urheilijoita kasvamaan mahdollisuuksien mukaan jopa kansainväliselle tasolle. Aika kuluu siis suurimmaksi osaksi Hippoksen ja Harjun yleisurheiluareenoilla, unohtamatta toki lajien välistä yhteistyötä.

Vinkkinä pääsykokeisiin on muistaa omat vahvuudet ja muiden tsemppaaminen. Pääsykokeissa kaikessa ei voi onnistua, mutta kaikesta voi riemuita!

 

Otto.jpg