Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: SUSANNA KIVINIEMI

Olli-Pekka Nuuttila

Susanna opiskelee Liikunnalla neljättä vuotta pääaineenaan liikuntapedagogiikka. Kokemusta Susannalla on kaksista Liikunnan pääsykokeista. Ensimmäisellä kerralla hän ei juuri harjoitellut eri lajeja, vaan tuli omien sanojensa mukaan lähinnä katsomaan, miten homma toimii pääsykokeiden toisessa vaiheessa. Tämän kerran jälkeen hän totesi, että sisälle on päästävä, ja harjoittelu alkoi liikunnanohjauksen peruskurssilta. Näin jälkikäteen Susanna toteaa, että sen sijasta, että kävi itse ’pyörähtämässä’ pääsykokeissa (kova urakkahan tuo on, että edes pääsee toiseen vaiheeseen) ja odotti sitten vuoden päästäkseen näyttämään kyntensä, olisi ehdottomasti kannattanut heti ensimmäiselle kerralle ottaa kaikki apu, minkä voi saada. Siksi hän suositteleekin ehdottomasti valmennuskurssia, jonka jälkeen tietää jo enemmän siitä, mikä pääsykokeissa odottaa ja on saanut asiantuntevaa ohjeistusta ja palautetta oman harjoittelun tueksi. Näin mahdollisuudet päästä sisään todella kasvavat!

 

Opiskelujen ohella Susannan aika kuluu voimistelusalilla. Jumppakupla alkoi viisivuotiaana telinevoimistelusta ja jatkui myöhemmin TeamGymin parissa. (Jos laji TeamGym ei kerro mitään, niin valmennuskurssin jälkeen tiedät siitäkin enemmän.) Kun Susanna ei itse ole pää alaspäin tai pyöri ilmassa, niin hän neuvoo muita tekemään sitä: valmentajana mittariin on kertynyt jo 13 vuotta.  Susanna on ollut kerran aikaisemmin myös lajikurssilla valmentajana ja tekee nyt paluun. Tänä vuonna telinevoimisteluosuuden valmentajina toimivat samassa joukkueessa urheilevat Susanna ja Maria. Tältä tehokaksikolta saat vinkit, kuinka hioa temput kuntoon pääsykokeisiin.

 

Susanna.JPG