Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: MARIA NURMESJÄRVI

Teemu ja Jani

Maria suuntasi liikunnalle käytyään ensin mutkan matematiikan laitoksella, ja todettuaan, että yhtälöiden pyörittelyä mieluummin voisi pyöritella omaa kroppaansa ja saada muitakin liikkumaan. Maria on viidennen, ja mahdollisesti siis jo viimeisen, vuoden opiskelija liikunnalla. Päättövuosi on harjoitteluineen tuonut paljon realistista kokemusta liikunnan ja terveystiedon opettamisesta eri kouluasteilta, niin yläkoulusta, lukiosta kuin ammattikoulustakin.

Marian elämässä jumppa on se juttu. Kokemusta kilpavoimistelun parista löytyy vuodesta 2004 lähtien, lajina TeamGym. Ai mikä? Senkin voit oppia tällä valmennuskurssilla. Marialla on yhdeksän vuoden kokemus voimistelun valmennuksesta ja hän toimii lisäksi tuomarina ja kouluttajana Voimisteluliitossa. 

Maria on mukana valmennuskurssimme telinevoimisteluosuudessa ja tulee kuvan mukaisesti kannustamaan teitä pyörimään kaikkien mahdollisten akselienne ympäri sekä auttaa laittamaan kuperkeikat ja voltit kuosiin pääsykokeita varten. 

Vinkki pääsykokeisiin: Omia kehittämisen paikkoja on vaikeaa nähdä itse ja siksi toisilta saatu palaute on yksi arvokkaimmista välineistä oman suorituksen parantamisessa. Valmennuskurssilla saat varmasti ammattitaitoista palautetta suorituksistasi.

WarmUp Maria.jpeg