Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uutiset

Lajikurssin takana: Teemu Kenkkilä

Teemu ja Jani

Teemu on 4. vuosikurssin liikuntapedagogiikan opiskelija sekä pitkän linjan valmennuskurssilainen. Hän kävi itse WarmUp-valmennuskurssin vuonna 2014 ja unelmista tuli totta kertaheitolla. Siitä lähtien Teemu onkin toiminut mukana erittäin laadukkaan ja osaavan organisaation taustoissa sekä myös ollut itse valmentajana valmennuskurssilla. Vastuualueina Teemulla on ollut jo pari vuotta palloilu sekä telinevoimistelu ja kehonhallinta. Lisäksi hän on mukana myös markkinoinnissa.

Teemu tuo valmennukseen varmuutta laajalla palloilutaustalla sekä useamman vuoden kokemuksella valmentamisesta. Palloiluosaamisen lisäksi positiivisuuden suurlähettiläs tuo valmennuksiin näkemystä valmennuskurssilta sekä oppilaan että opettajan roolista. Valmennusfilosofiassaan Teemu hyödyntää laajalti tunne- ja vuorovaikutustaitoja, joihin liittyen mies on tekemässä myös graduaan.

Opiskelun ohella Teemu palloilee Hippoksen ympäristössä koettaen luoda Keski-Suomeen jälleen pesäpallokulttuuria like back in the days!

Kuvan alta löytyy Teemun vinkit sisäänpääsemiseksi!

Teemu.JPG

Pääsykokeisiin valmistautumisessa on tärkeää monipuolinen harjoittelu, mutta Teemu muistuttaa myös harjoittelun laadusta, selkeistä tavoitteista sekä harjoittelun tukemisesta onnistumisen takaamiseksi. Näihin asioihin saat apua laadukkaimmalta liikunnalle valmistavalta kurssilta. Tee unelmistasi totta ja varaa paikkasi ajoissa!