Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

yhte.jpg

Blogi

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: ROOSA PELTO-ARVO

Olli-Pekka Nuuttila

Roosa on viidennen vuoden liikuntapedagogiikan opiskel...eipäs kun ei,  vaan tänä keväänä jo valmis liikuntatieteiden maisteri. Roosan tie liikuntatieteelliseen avautui heti ensimmäisellä yrittämällä ja nyt myös sinulla on hieno mahdollisuus päästä kuulemaan paljastukset sekä parhaat vinkit, miten voit itsekin onnistua!

Read More

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: LEEVI VALTANEN

Olli-Pekka Nuuttila

“ Aaaand the 12 points goes to… “

Euroviisuista tuttu fraasi raikui pitkin liikuntatieteellisen tiedekunnan käytäviä keväällä 2014, kun pääsykokeiden palloiluosion direktoraatti pohti pisteitä Leevi Valtaselle. Tarpeeseen nämä pisteet tulivatkin, sillä ne muodostivat leijonanosan Leevi liikuntaosion pisteistä, jotka lopulta riittivät opiskelupaikan aukeamiseen. Tasaisella tahdilla opintojaan suorittanut Leevi on nykyisin jo 4. vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija, ja mukana valmennuskurssin yhtenä palloiluosion opettajana toista kertaa. Suuresta joukosta Leevin tunnistaa parhaiten harmaista collegehousuista ja ei-niin-huolitellusta hiustyylistä.

Read More

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: ROOSA LOUHIMAA

Olli-Pekka Nuuttila

Roosa on viidettä vuotta liikuntapedagogiikkaa opiskeleva, pian valmistuva intohimoinen joukkuevoimisteluvalmentaja. Tarina hänen opiskelupaikkansa tiimoilta alkoi jo lukiosta hänen ryhdyttyään tosissaan haaveilemaan ammatista liikunta- ja opetusalalla. Pohdintojen jälkeen liikunnanopettajan työ alkoi kuulostaa siisteimmältä jutulta ikinä.

Read More