Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

yhte.jpg

Uutiset

VUODEN 2019 KURSSIT ON NYT JULKAISTU

Teemu ja Jani

Ensi vuoden kurssit on nyt julkaistu. Koska toimivaa systeemiä on turha lähteä muuttamaan, löytyy meiltä edelleen verkkovalmennus, kirjallinen kurssi sekä huikeita tuloksia tuottanut lajikurssi. Lisäksi tänä vuonna tarjoamme kiireisimmille hakijoille kahden erillisen päivän intensiivikurssin, jonka aikana opetellaan, harjoitellaan ja testataan monipuolisesti erilaisia pääsykokeissa tarvittavia taitoja opetustuokiota unohtamatta.

Viime vuoden lajikurssilaisista 62 % opiskelee tällä hetkellä Liikunnalla. Ja kyllä, luit oikein, kuusikymmentäkaksi prosenttia, eli reippaasti yli puolet, lähes kaksi kolmasosaa.

Haluatko sinä olla ensi vuonna yksi heistä?

warmup_nettisivut_etusivu.jpg

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: ROOSA PELTO-ARVO

Teemu ja Jani

Roosa on viidennen vuoden liikuntapedagogiikan opiskel...eipäs kun ei,  vaan tänä keväänä jo valmis liikuntatieteiden maisteri. Roosan tie liikuntatieteelliseen avautui heti ensimmäisellä yrittämällä ja nyt myös sinulla on hieno mahdollisuus päästä kuulemaan paljastukset sekä parhaat vinkit, miten voit itsekin onnistua!

Read More

LAJIKURSSIN OPETTAJAT: LEEVI VALTANEN

Teemu ja Jani

“ Aaaand the 12 points goes to… “

Euroviisuista tuttu fraasi raikui pitkin liikuntatieteellisen tiedekunnan käytäviä keväällä 2014, kun pääsykokeiden palloiluosion direktoraatti pohti pisteitä Leevi Valtaselle. Tarpeeseen nämä pisteet tulivatkin, sillä ne muodostivat leijonanosan Leevi liikuntaosion pisteistä, jotka lopulta riittivät opiskelupaikan aukeamiseen. Tasaisella tahdilla opintojaan suorittanut Leevi on nykyisin jo 4. vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija, ja mukana valmennuskurssin yhtenä palloiluosion opettajana toista kertaa. Suuresta joukosta Leevin tunnistaa parhaiten harmaista collegehousuista ja ei-niin-huolitellusta hiustyylistä.

Read More